Om oss

Vi är proffs på flaggstänger

Flaggstångsfabriken Nordic AB är ett företag och en fabrik finns belägen mellan Jönköping och Gränna. Vår verksamhet går ut på att tillverka flaggstänger och tillbehör av kvalitativa material som har en lång livslängd och i princip är underhållsfria. Med den sammanlagda kompetens vi besitter inom företaget kan vi alltid utlova produkter som lever upp till våra egna högt ställda kvalitetskrav. Vi vill att det skall vara enkelt för alla att få en flaggstång, oberoende av var i Sverige man bor.

Vi erbjuder generösa garantier

För oss på Flaggstångsfabriken Nordic AB har det alltid varit viktigt att värna om att våra kunder känner sig helt trygga med oss. Det gör vi bland annat genom att ha en kundservice som finns till för både stora och små frågor, och genom att erbjuda en bra garanti på våra produkter. Vi är den enda aktören på marknaden som ger en garanti på hela 15 år mot brott!

Ett företag med många nöjda kunder

Sedan starten av vår verksamhet har vi fått många nöjda kunder, vilket vi ser som ett gott betyg för det arbete vi gör. Om du går i tankar om att köpa en ny flaggstång ser vi gärna att du tar kontakt med oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och att få tillverka en felfri flaggstång!